Lyoness Türkiye Üyelik

lyoness türkiye, üye ol, kayıt ol, üyelik, bilgilendirme semineri, nedir, nasıl üye olunur, üye olmak, nasıl işler, güvenilir mi?, lyoness anlaşmalı şirketler, mağazalar, lyoness nedir, nasıl doğdu, layones, layonez, layoness, lyones, tanıtım filmi, reklam filmleri, ek gelir, kariyer, para kazanmak

Lyoness'in Türkiye ayağına üye olmak mı istiyorsunuz? Hergün büyüyen bu oluşumun bir parçası olmak ve sıradışı bir kariyer için başvuruda bulunmak istiyorsanız buraya, Lyoness ile ilgili daha fazla bilgi almak istiyorsanız buraya tıklayın.

LYONESS GÜVENİLİR Mİ?
Lyoness'in güvenilir olmadığını, Lyoness'in vergi kaçakçılığı yaptığını, Lyoness'in haksız kazanç elde ettiğini ve insanları kandıran bir oluşum olduğuna yönelik iddialar var. Bunların hiçbirine kanmayın. Lyoness iki yıldır Avrupa vergi rekortmenleri listesine girmektedir, üyelerine paralarını verirken bile direkt vergi kesintisi yapmaktadır. Lyoness güvenilir bir sistemdir çünkü Türkiye'de henüz üye sayısı 50.000'i bile geçmemişken KİPA, KFC, BOYNER, TEKNOSA, PİZZAHUT VE MAKROMARKET gibi dev firmalarla anlaşmalar yapmıştır. Bu derece büyük firmalar bu sistemi katılmak için Lyoness'i en ince ayrıntısına kadar incelemiş, sistemin Avrupa'daki örneklerine danışmış ve avukatları haksız kazançtan dolandırıcılığa, yolsuzluktan vergi kaçakçılığına kadar bu firmanın sahtekar olup olmadığına bakmış ve dürüst, ahlaklı bilr firmanı olduğunu anlayıp bu oluşumun bir parçası olmuşlardır. Sistemin Avrupa ve ABD'deki dev anlaşmalı şirketleri şunlardır: NOKIA, SONY, FERRARI, KIKA, PHILIPS, PRAKTİKER, SHELL, REAL, BURGERKING, LUKOIL ve 22.500 den fazla anlaşmalı işyeri!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder